!
Generic selectors
Само точни съвпадения
Търсене в заглавие
Търсене в съдържанието
Post Type Selectors

Политика за Възстановяване и Връщане

При нас вашето удовлетворение е от изключително значение. Ако не сте напълно удовлетворени от вашия закупен продукт, предоставяме възможност за връщане или възстановяване в определени случаи.

Връщане на Продукт

Ако сте недоволни от вашата поръчка, можете да я върнете в срок от 30 дни след получаването й за пълно възстановяване на цената на продукта. Продуктът трябва да бъде в оригиналната си опаковка и състояние.

Процес на Връщане

За да върнете продукт, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще ви предостави инструкции за връщане и ви помогне с необходимите стъпки.

Възстановяване на Сумата

Сумата за върнатия продукт ще бъде възстановена в рамките на 7 работни дни след получаването му и проверката на състоянието му.

Изключения

Моля, имайте предвид, че известни продукти, като използвани, износени или персонализирани артикули, може да не бъдат приемани за връщане.

Свържете се с Нас

Ако имате допълнителни въпроси относно нашата политика за връщане и възстановяване, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти. Ние сме тук, за да помогнем.